Category: Entah (page 1 of 9)

Mimpi

Abang Adi mimpi jumpa arwah Abah. Dalam mimpi tu arwah Abah tengah tunggu aku dalam kereta, nak pergi kebun.

Dah lama tak pergi kebun.

Baru teringat

yang aku masih ada blog ni

Kalau anda rasa gembira…

Terjumpa Pocong di Ampang

Pocong di Ampang
Graffiti stensil bertopeng gas ditemui di Ampang Jaya. Lebih menyeramkan apabila lukisannya amat mirip lukisan pocong saya dari sekitar 2005/2006.
Seram ni.

Lukisan iols kena ciloks, uols!

ripoff

Lukisan saya dikebas oleh -Lagenda Angelz- untuk dijadikan kad Raya Haji.
Dengan ucapan: “berkorban apa saja uollss harta ataupon dara gtew…

Oleh kerana kad tersebut bukan bertujuan komersial, saya pejamkan sebelah mata.
Tapi blog uols annoying giler ok??!
Lagu Monica ulang-ulang, takde butang ‘Stop’!! >_<

Ulasan Komik Saga dalam the Star

Saga review

“Overall, Saga is an excellent piece of work that justifies its price tag.”
Tahniah Team Saga!! Bacaanya di sini

Di Sebalik Nama

bhxy

Sarapan pagi ini diceriakan dengan SMS dari Dr.Sani yang memberitahu saya bahawa muka saya ini disiarkan di dada akhbar Berita Harian. Terasa (terperasan) seperti semua orang yang makan di Restoran Aminah pagi tu berbisik sesama sendiri: ‘Inilah mamat yang dalam paper tu seh!
Gambar mukasurat akhbar boleh dilihat (dalam definisi super-rendah) di sini dan sini.
Baca artikel yang tersiar di sini.

Terima kasih kepada:
+Cik Diyanah Anuar, kerana sudi menemuramah saya.
+Enche Tarakucha kerana sudi memberi nombor saya kepada Cik Diyanah.
+Enche Bakrihafizhisham yang berBakat besar kerana bukan sahaja sudi mengambil gambar saya, malah membuatkan saya nampak stail! Hahaha!!!
p.s: Baca kemasukan blog Bak mengenai sesi penggambaran tersebut: A is for Adifitri!

The Secret Powers of Time

280310

kawen

Kings of Convenience

b-koc

Tiada gambar lain keranaErlend tak benarkan mengambil gambar.
Katanya bunyi ‘klik’ kamera akan mengganggu kesenyapan lagu-lagu yang dimainkan.

Older posts

© 2018 Go!Blog

Theme by Anders NorenUp ↑